سبد خرید شما خالی است.
تغذیه صحیح کودکان در رشد مطلوب آنها اهمیت فراوانی دارد .یکی از ویتامین های مورد نیاز بدن ویتامین D است که کمبود آن باعث نرمی استخوان در کودکان و پوکی استخوان در بزرگسالان می شود . این مکمل در تامین ویتامین D بدن کودکان و حتی بزرگسالان موثر می باشد .
جهت تامین نیاز روزانه ویتامین D
جلوگیری از نرمی استخوان در اطفال (راشیتیسم)
حفظ عملکرد طبیعی سیستم ایمنی و فعالیت ماهیچه ها
جلوگیری از نرمی ، تغییر شکل و پوکی استخوان در بزرگسالان
کودکان 0 تا 12 ماه : 0 تا 6 ماه حداکثر مقدار مجاز 1000IU و 7 تا 12 ماه حداکثر مقدار مجاز 1500IU می باشد .
افراد 1تا 18 سال : 1 تا 3 سال حداکثر مصرف مجاز 2500IU ، برای 4 تا 8 سال حداکثر مصرف مجاز 3000IU ، برای 9 تا 18 سال حداکثر مصرف مجاز 4000IU می باشد .
افراد با سن 19 تا 70 سال : حداکثر مصرف مجاز 4000IU می باشد .
افراد 70 سال به بالا : حداکثر مصرف مجاز 4000IU می باشد .
بارداری و شیردهی : حداکثر مصرف مجاز 4000IU می باشد .
در جای خشک ، خنک و دور از نور نگهداری شود .
دور از دسترس کودکان نگهداری شود .
در دمای کمتر از 25 درجه سانتیگراد نگهداری شود .
ویتامین D (کوله کلیسفرول) یک ویتامین محلول در چربی است که برای سلامت استخوان ها و افزایش جذب کلسیم در روده و استخوان ها کار آمد می باشد .
مصرف بیش از اندازه ویتامین D منجر به پیشرفت هیپرفسفاتمی ، هیپرکلسمی ، هیپرکلسیوری (بالابودن سطح کلسیم در ادرار) و هیپرفسفاچوری می شود .سیستم کلیوی و قلبی - عروقی بیش ترین حساسیت را به هیپرکلسمی و هیپرکلسیوری دارد .نشانه های مصرف بیش از حد مجاز شامل بی اشتهایی ، خستگی ، تهوع و استفراغ ، یبوست ، اسهال ، از دست دادن وزن ، ادرار زیاد ، شب ادراری ، تعرق ، سردرد ، تشنگی ، خواب آلودگی و سرگیجه می باشد .در حین مصرف مکمل های ویتامین D باید مصرف غذاهای غنی شده ، مکمل های رژیمی و دیگر داروهایی که همزمان تجویز می شوند ، از نظر میزان ویتامین D ارزیابی گردند .دیورتیک های تیازیدی ریسک هیپرکلسمی با ویتامین D را افزایش می دهند .ویتامین D می تواند ریسک مسمومیت با دیگوکسین را افزایش دهد .داروهای ضد صرع مثل کاربامازپین ، فنوباربیتال یا فنی توئین نیاز به ویتامین D را افزایش می دهند.کلستیرامین و پارافین جذب ویتامین D را کاهش می دهند .در افرادی که دوز درمانی ویتامین D را دریافت می کنند احتمال بالا رفتن کلسیم پلاسمایی وجود دارد که می تواند باعث رسوب کلسیم در بافت های نرم و کلسیفیه شدن عروق و کلیه ها شود .توصیه می شود که در این بیماران غلظت کلسیم پلاسمایی در فواصل منظم اندازه گیری شود ، به ویژه در ابتدای شروع درمان و یا در صورتی که علائم سمیت بارز شود .ویتامین D در شیر مادر ترشح می شود. مصرف دوزهای مناسب (کمتر از 4000 واحد) توسط مادر ایمن می باشد اما غلظت سرمی کلسیم و ویتامین D در نوزاد شیرخواری که مادرش مکمل ویتامین D دریافت می کند باید ارزیابی شود .هایپرکلسمی در دوران بارداری در اثر مصرف بیش از اندازه ویتامین D ممکن است باعث ایجاد عوارض جانبی در جنین شود .
هیدروکسی آنیسول بوتیله ، اسانس پرتقال ، روغن آفتابگردان